Теоретично-практичний семінар

2018-11-27

27 листопада на базі нашого садочку був проведений теоретично-практичний семінар для вихователів міста за темою "Інтеграція традиційних та інноваційних педагогічних технологій для формування життєтворчої особистості дитини".

На початку семінару була представлена методика "Ранкова зустріч", яку провела вихователь Пономаренко І.О. Слухачі семінару пограли в ігри "Портрет", "Клубок комплементів" та "Чарівний мішечок", в якому були представлені предмети-елементи з інноваційних педагогічних технологій.

Потім учасники семінару переглянули відео запис заняття в молодшій групі "Зіроньки" з логіко-математичного розвитку з використанням кольорових паличок КЮізенера" вихователь Душка С.П.

Під час проведення заняття в середній групі "Веселка" вихователь Калюжна О.Е. продемонструвала слухачам форми ефективної роботи з дітьми з використанням технології пісочної терапії.

Заняття в старшій групі "Дзвіночок" провела вихователь Бабенко О.Є. за темою "Подорож з рюкзачком-мандрівничком". Під час заняття вихователь використовувала прийоми мнемотехніки.

Продовжила семінар вихователь-методист Лопандя О.М., яка ознайомила присутніх з інноваціями, які впроваджуються в практику роботи закладу дошкільної освіти.

Також була представлена слухачам семінару виставка методичних посібників з інноваційних технологій.

Кiлькiсть переглядiв: 144

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.